Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER HOS GRAENGE S.M.B.A.

Generelle oplysninger

GRAENGE S.M.B.A.
Støberivej 29
3000 Helsingør
CVR nr.: 34725047
Telefon: +45 40 55 34 90
E-mail: [email protected]

 

BETALING

GRAENGE S.M.B.A. modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes - medmindre varen skal bestilles hjem, eller det er en special-ordre. Eksempelvis speciallavet rat. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

 

LEVERING

GRAENGE S.M.B.A. tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi sender til hele Verden. Fragtpriser fra 65kr, ellers gratis i visse tilfælde. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.
Dine varer kan sendes med PostNord, GLS, DHL, UPS mv.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 2-35 hverdage efter bestillingen. (Leveringstiden afhænger af om du køber noget vi har på lager, eller køber et custom rat, som plejer at tage mellem 3-14 dage, skal det først produceres eller laves specielt efter ønske, er denne leveringstid længere)
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Der er begrænset reklamationsret, gældende speciallavet rat. Se længere nede.
Der er ingen reklamationsret på Chiptuning eller lign. ydelser. Chiptuning mv. er på eget ansvar
Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. GRAENGE S.M.B.A. vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:
GRAENGE S.M.B.A.
Støberivej 29
3000 Helsingør
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

 

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Speciallavet rat, custom rat:
Der ydes som udgangspunkt ikke returret på et speciallavet rat, da det er:
- Varer, som er fremstillet efter brugeres bestilling, såsom "custom rat" "special lavet rat"
- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Dog giver vi 2 års garanti på følgende:
Racedisplay LED
Alle LED skal lyse korrekt op, og virke optimalt.
Garantien omfatter ikke installationsfejl, eller monteringsfejl.
Det gælder kun teknikken.

Der er ingen refusionsret på Chiptuning eller lign. ydelser. Det er på eget ansvar, og så snart vi er gået i gang med ydelsen gælder dette.

Returret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på [email protected]. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:
DIPCREW
Støberivej 29
3000 Helsingør

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
- Varer, som er fremstillet efter brugeres bestilling, såsom "custom rat" "special lavet rat"
- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
- Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
- Varer, hvor plomberingen er brudt.
- Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
- Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
- Aviser, tidsskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
- Aftaler indgået på offentlig auktion.
- Varer, der forringes eller forældes hurtigt.
- Varer på tilbud

Ved køb af varer på tilbud er det vigtigt at bemærke, at der ikke tilbydes nogen returret eller refusion. Dette betyder, at når du har foretaget et køb af varer på tilbudspris, kan det ikke returneres, og beløbet kan ikke refunderes. Vi opfordrer derfor vores kunder til at overveje deres køb nøje, da det er en ikke-refunderbar transaktion. Denne politik sikrer, at vores tilbudspriser afspejler de betingelser, der er fastsat ved købet, og vi står til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, inden du foretager din beslutning om at købe.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til os på mail: [email protected]